Ülemkodumajapidamiste energia salvestamise nõudlus on plahvatuslikult kasvanud ja Hiina akuettevõtted on ühiselt läinud üle mere kulda otsima. 

Näiteks Ameerika Ühendriikides asuv koduenergia salvestamise kohalik kaubamärk Tesla on järjest tõstnud oma koduenergia salvestamise toote Powerwall hinda turu kuuma nõudluse ning pakkumise ja nõudluse tõsise tasakaalustamatuse tõttu. Praegune tellimuste mahajääk on ületanud 80 000. 

Kasvav nõudlus kodumaise energia salvestamise järele välismaal annab suurepärase võimaluse Hiina akuettevõtetele, kes tegelevad selle valdkonnaga. 

"Suur osa meie energiast pühendatakse 2021. aastal ülemeremaadele, selle aasta jaanuarist augustini on kodumajapidamiste energiasalvestuspakkude saadetis märkimisväärselt suurenenud."Akuettevõtte eest vastutav asjaomane isik tutvustas Gaogong liitiumpatareid, mille järgnev nõudlus on kuum ja mõned kliendid on eelnevalt lukustatud. 2 aastat tootmisvõimsust. 

Kodumajapidamiste energiasalvestamisele keskenduv Paineng Technology müüs aasta esimesel poolel 966 MWh energiasalvestamistooteid, millest 473,4 MWh müüdi kolmanda kvartali ühes kvartalis, ületades aasta esimesel poolel 444 MWh. Penghui Energy' Eelmisel aastal sertifitseeriti Euroopas ja Austraalias koduhoidlatooteid ning 2021. aastal on ta saanud ka suure hulga tellimusi koduenergia salvestamise äri jaoks ning edendab aktiivselt koduenergia salvestamise sertifitseerimist Põhja-Ameerikas ja Jaapanis. 

Lisaks teatas aku suurvend CATL ühisettevõtte loomisest ATL-iga ning kodumajapidamiste energiasalvestamine on üks ühisettevõtte sihtrühma peamisi turge. Yiwei Lithium Energy kogus ka tera ja muru ning investeeris Jingmenis 15 GWh liitiumraudfosfaataku projekti logistikasõidukite ja kodumajapidamiste energia salvestamiseks.